Etické a právní aspekty asistované reprodukce : situace ve státech přijatých do Evropské unie v roce 2004 - Dostál, Jiří, 1961- (Univerzita Palackého v Olomouci, 2007)
Anotace v anglickém a německém jazyce
Nad názvem: Univerzita Palackého v Olomouci, Lékařská fakulta
Keywords: asistovaná reprodukce -- etické a morální aspekty; asistovaná reprodukce -- právní aspekty; zdravotnické právo -- země Evropské unie; lékařská etika -- země Evropské unie; assisted reproduction -- ethical and moral aspects; assisted reproduction -- legal aspects; medical law -- European Union countries; medical ethics -- European Union countries; zprávy; reports