Technika uložení s valivými ložisky - Fröhlich, Jan (SNTL, 1980)
Publikace shromažďuje a podrobně zpracovává teoretické a praktické poznatky o technice uložení s valivými ložisky. Druhé vydání upravuje tabulky 9.9 a 10.1 podle doporučení ISO a zpřesňuje výpočet trvanlivosti vkapitole Modifikovaná trvanlivost.
Zn.
Obálka a vazba: Vladislav Jacák
Určeno pro stud. stř. odb. a vysokých škol
5300 výt.
Spoluvyd. Alfa, Bratislava
Keywords: valivá ložiska; příručky