HACCP in the meat industry

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Brown, M. H. (Editor)
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, Fla. : CRC Press, 2000
Series: Woodhead publishing in food science and technology
Subjects:
ISBN: 9780849308499
0-8493-0849-6
1-85573-448-6
Physical Description: 329 s. : il.

Cover

Table of contents

LEADER 01639cam a22004454u 4500
001 36974
003 CZ ZlUTB
005 20240911205735.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 010202s2000 xxu | eng
020 |a 9780849308499 
020 |a 0-8493-0849-6  |q (CRC Press) 
020 |a 1-85573-448-6  |q (Woodhead Publ.) 
040 |a DLC  |b cze  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
072 7 |a 613  |x Hygiena. Lidské zdraví  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 579.67  |2 MRF 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 613.26/.29:504.5  |2 MRF 
080 |a 637.5+664.91/.95  |2 MRF 
245 1 0 |a HACCP in the meat industry  |h [elektronický zdroj] /  |c ed. by Martyn Brown 
260 |a Boca Raton, Fla. :  |b CRC Press,  |c 2000 
300 |a 329 s. :  |b il. 
490 0 |a Woodhead publishing in food science and technology 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a kontaminace potravin  |7 ph134854  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská mikrobiologie  |7 ph115835  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářský průmysl  |7 ph115837  |2 czenas 
650 0 7 |a masný průmysl  |7 ph122656  |2 czenas 
651 7 |a země Evropské unie  |7 ge131521  |2 czenas 
653 0 |a HACCP (analýza nebezpečí a kritické kontrolní body) 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Brown, M. H.  |q (Martyn H.)  |7 xx0117976  |4 edt 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpHACCPMI8/haccp-in-meat-industry  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 36974  |d 36974 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ