Food labelling

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Blanchfield, J. Ralph
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC, 2000
Series: Woodhead publishing in food science and technology
Subjects:
ISBN: 9780849308529
0-8493-0852-6
1-85573-496-6
Physical Description: 286 s. : il.

Cover

Table of contents

LEADER 01264cam a22003614u 4500
001 36900
003 CZ ZlUTB
005 20240911205731.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 001011s2000 xxu | eng
020 |a 9780849308529 
020 |a 0-8493-0852-6  |q (CRC Press) 
020 |a 1-85573-496-6  |q (Woodhead Publ.) 
040 |a IDS NEBIS ETH-BIB  |b cze  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
072 7 |a 366  |x Ochrana spotřebitele. Chování spotřebitele  |2 Konspekt  |9 18 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 366.64  |2 MRF 
245 1 0 |a Food labelling  |h [elektronický zdroj] /  |c ed. by J. Ralph Blanchfield 
260 |a Boca Raton :  |b CRC,  |c 2000 
300 |a 286 s. :  |b il. 
490 0 |a Woodhead publishing in food science and technology 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a označování výrobků  |7 ph191259  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářský průmysl  |7 ph115837  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Blanchfield, J. Ralph 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpFL00000N/food-labelling  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 36900  |d 36900 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ