Food product development

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Earle, Mary, Earle, Richard, Anderson, Allan
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC Press, 2005
Series: Woodhead publishing in food science and technology
Subjects:
ISBN: 9781855734685
0-8493-1209-4
978-0-84931209-0
1-85573-468-0
Physical Description: 380 s.

Cover

Table of contents

LEADER 01260cam a22003734u 4500
001 36871
003 CZ ZlUTB
005 20240911205729.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 050610s2005 xxu | eng
020 |a 9781855734685 
020 |a 0-8493-1209-4  |q (CRC Press) 
020 |a 978-0-84931209-0 
020 |a 1-85573-468-0  |q (Woodhead) 
040 |a SzZuIDS NEBIS HES-EHL  |b cze  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
245 1 0 |a Food product development  |h [elektronický zdroj] /  |c Mary Earle, Richard Earle and Allan Anderson 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c 2005 
300 |a 380 s. 
490 0 |a Woodhead publishing in food science and technology 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářský průmysl  |7 ph115837  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Earle, Mary 
700 1 |a Earle, Richard 
700 1 |a Anderson, Allan 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpFPD00018/food-product-development  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 36871  |d 36871 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ