EU food law a practical guide

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors Goodburn, Kaarin
Format Book
LanguageEnglish
Published Boca Raton : CRC Press, 2001
SeriesWoodhead publishing in food science and technology
Subjects
Online AccessFull text
ISBN9781855735576
1-85573-557-1
0-8493-1215-9
Physical Description244 s. : il.

Cover

LEADER 00000cam a22000004u 4500
001 36868
003 CZ-ZlUTB
005 20251006165648.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 011112s2001 xxk | eng
020 |a 9781855735576 
020 |a 1-85573-557-1 
020 |a 0-8493-1215-9  |q (CRC Press) 
040 |a BDS  |b cze  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
072 7 |a 34  |x Právo  |2 Konspekt  |9 16 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 34  |2 MRF 
245 1 0 |a EU food law  |h [elektronický zdroj] :  |b a practical guide /  |c ed. by Kaarin Goodburn 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c 2001 
300 |a 244 s. :  |b il. 
490 0 |a Woodhead publishing in food science and technology 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a potravinářský průmysl  |7 ph115837  |2 czenas 
650 0 7 |a právo  |7 ph115914  |2 czenas 
651 4 |a EVROPSKÁ UNIE 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Goodburn, Kaarin 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpEUFLAPG2/eu-food-law-practical 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 36868  |d 36868 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ