Case studies in food product development

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors Earle, Mary D., Earle, R. L.
Format Book
LanguageEnglish
Published Cambridge : Woodhead, 2008
SeriesWoodhead Publishing in food science, technology and nutrition
Subjects
Online AccessFull text
ISBN9781845692605
9781420072044
9781845694135
Physical Descriptionxxvi, 414 s. : il. ; 25 cm.

Cover

LEADER 00000cam a2200000 a 4500
001 36862
003 CZ-ZlUTB
005 20251006165648.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 080105s2008 enk | eng
020 |a 9781845692605  |q (Woodhead) 
020 |a 9781420072044  |q (CRC) : 
020 |a 9781845694135  |q (e-book) 
040 |a Uk  |b cze  |c Uk  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
245 0 0 |a Case studies in food product development  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Mary Earle and Richard Earle. 
260 |a Cambridge :  |b Woodhead,  |c 2008 
300 |a xxvi, 414 s. :  |b il. ;  |c 25 cm. 
490 1 |a Woodhead Publishing in food science, technology and nutrition 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a potravinářský průmysl  |7 ph115837  |2 czenas 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 7 |a případové studie  |7 ph124930  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Earle, Mary D. 
700 1 |a Earle, R. L. 
830 0 |a Woodhead Publishing in food science, technology and nutrition 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpCSFPD001/case-studies-in-food 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 36862  |d 36862 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ