New ingredients in food processing biochemistry and agriculture

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Lorient, Denis, Linden, Guy
Format: eBook
Language: English
Published: Cambridge : Woodhead Publishing, 1999
Subjects:
ISBN: 9781855734432
1-85573-443-5
0-8493-0631-0
Physical Description: 366 s. : il.

Cover

Table of contents

LEADER 01142cam a22003374u 4500
001 36839
003 CZ ZlUTB
005 20240911205728.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 991026s1999 xxk | eng
020 |a 9781855734432 
020 |a 1-85573-443-5  |q (Woodhead) 
020 |a 0-8493-0631-0  |q (CRC) 
040 |a E57  |b cze  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
245 1 0 |a New ingredients in food processing  |h [elektronický zdroj] :  |b biochemistry and agriculture /  |c Guy Linden, Denis Lorient 
260 |a Cambridge :  |b Woodhead Publishing,  |c 1999 
300 |a 366 s. :  |b il. 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářský průmysl  |7 ph115837  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Lorient, Denis 
700 1 |a Linden, Guy 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpNIFP0004/new-ingredients-in-food  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 36839  |d 36839 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ