Food additives data book

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Smith, Jim, 1953-
Format: eBook
Language: English
Published: Oxford : Blackwell Science, 2003
Subjects:
ISBN: 9780632063956
0-632-06395-5
1-60119-028-X
Physical Description: 1016 s.

Cover

Table of contents

LEADER 01179cam a22003494u 4500
001 36833
003 CZ ZlUTB
005 20240911205728.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 011219s2003 xxk | eng
020 |a 9780632063956 
020 |a 0-632-06395-5 
020 |a 1-60119-028-X  |q (online) 
040 |a SzZuIDS NEBIS ETH-BIB  |b cze  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
245 1 0 |a Food additives data book  |h [elektronický zdroj] /  |c ed. by Jim Smith ... [et al.] 
260 |a Oxford :  |b Blackwell Science,  |c 2003 
300 |a 1016 s. 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 7 |a jídla  |7 ph114847  |2 czenas 
653 0 |a příchutě 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Smith, Jim,  |d 1953-  |7 uzp2011641435 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpFADB0004/food-additives-data-book  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 36833  |d 36833 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ