Flavour in food

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Voilley, Andrée
Format: eBook
Language: English
Published: Cambridge : Woodhead Publishing, 2006
Series: Woodhead publishing in food science, technology and nutrition
Subjects:
ISBN: 1855739607
978-1-85573-960-4
1-84569-140-7
978-1-84569-140-0
0-8493-3437-3
Physical Description: 451 s. : il.

Cover

Table of contents

LEADER 01391cam a22003974u 4500
001 36831
003 CZ ZlUTB
005 20240911205728.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 060228s2006 xxk | eng
020 |a 1855739607  |q (Woodhead) 
020 |a 978-1-85573-960-4  |q (Woodhead) 
020 |a 1-84569-140-7  |q (Woodhead e-book) 
020 |a 978-1-84569-140-0  |q (Woodhead e-book) 
020 |a 0-8493-3437-3  |q (CRC) 
040 |a SzZuIDS NEBIS ETH-BIB  |b cze  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 641.55  |2 MRF 
245 1 0 |a Flavour in food  |h [elektronický zdroj] /  |c ed. by Andrée Voilley ... [et al.] 
260 |a Cambridge :  |b Woodhead Publishing,  |c 2006 
300 |a 451 s. :  |b il. 
490 0 |a Woodhead publishing in food science, technology and nutrition 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a jídla  |7 ph114847  |2 czenas 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
653 0 |a příchutě 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Voilley, Andrée 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpFF00001A/flavour-in-food  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 36831  |d 36831 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ