Food science and technology bulletin functional foods. Volume 3 /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Gibson, Glenn R
Format: eBook
Language: English
Published: Shinfield, UK : IFIS, c2007
Subjects:
ISBN: 9780860141723
978-1-60119-276-9

Cover

Table of contents

LEADER 01122cam a2200325 a 4500
001 36803
003 CZ ZlUTB
005 20240911205726.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 061214s2007 enk | eng d
020 |a 9780860141723 
020 |a 978-1-60119-276-9 
040 |a KNOVL  |b cze  |c KNOVL  |d TEF  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
245 0 0 |a Food science and technology bulletin  |h [elektronický zdroj] :  |b functional foods.  |n Volume 3 /  |c chief editor, Glenn R. Gibson 
246 3 0 |a Functional foods 
260 |a Shinfield, UK :  |b IFIS,  |c c2007 
504 |a Obsahuje bibliografii 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářský průmysl  |7 ph115837  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Gibson, Glenn R 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpFSTBFF1S/food-science-technology-4  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 36803  |d 36803 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ