Pohyblivé obrázky - Ciel, Martin, 1963- (Koloman Kertész Bagala, 2006)
Resumé v angličtině
Obsahuje rejstřík citovaných filmů
Keywords: film; filmová teorie; kinematografie; filmové žánry; *přehledové studie