Příručka pro nástěnné malířství - Svržek, Vladimír (SNTL, 1961)
Kniha, pojednávající o technikách nástěnného malířství, seznamuje se složením podkladů a jejich speciální úpravou, s pomůckami, nástroji a pomocným nářadím, popisuje druhy a složení nátěrových hmot a jejich přípravu i technické provádění maleb a nátěrů.
8715 výt.
Keywords: malířství pokojů; dekorace -- vnitřní omítky; fresky; povrchové úpravy materiálů -- vnitřní omítky; nástěnné malířství; učebnice středních škol