Psychopatologie pro pomáhající profese - Vágnerová, Marie, 1946- (Portál, 2008)
Vymezení normality a patologie lidské psychiky se zaměřením na psychické problémy nemoci či zdravotního postižení a poruchy vyvolané sociálními faktory.
Keywords: psychopatologie; duševní poruchy; poruchy chování; psychopathology; mental disorders; behavioral disorders; monografie; monographs