Psychopatologie pro pomáhající profese - Vágnerová, Marie, 1946- (Portál, 2008)
Vymezení normality a patologie lidské psychiky se zaměřením na psychické problémy nemoci či zdravotního postižení a poruchy vyvolané sociálními faktory.