Česko-mongolská konverzace - Šíma, Jiří, 1943-; Prokopová, Libuše, 1919-2014; Janešová, Jarmila, 1924- (SPN, 1978)
První příručka česko-mongolské konverzace vychází z potřeb rozšiřujících se mnohostranných styků Mongolska a Československa a má usnadnit dorozumění při společenském, pracovním a turistickém styku. Konverzační materiál jerozdělen do 14 tematických kapitol, rozčleněných na drobnější pododdíly.
Český a mongolský věcný rejstřík
Obálku s použitím barev. fot. Vladimíra Lorence navrhla Soňa Valoušková
3500 výt.
Keywords: mongolština; čeština; vícejazyčná konverzace; česko-mongolský; učebnice