Česko-mongolská konverzace - Šíma, Jiří, 1943-; Prokopová, Libuše, 1919-2014; Janešová, Jarmila, 1924- (Cizojazyčné konverzační příručky, 1978)
První příručka česko-mongolské konverzace vychází z potřeb rozšiřujících se mnohostranných styků Mongolska a Československa a má usnadnit dorozumění při společenském, pracovním a turistickém styku. Konverzační materiál jerozdělen do 14 tematických kapitol, rozčleněných na drobnější pododdíly.