Prevencia kriminality v prostredí detí a mládeže - Danek, Ján, 1952- (Univerzita sv. Cyrila a Metoda, 2007)
Resumé v angličtině
Nad názvem uvedeno: Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave, Filozofická fakulta
Keywords: dětská kriminalita; kriminalita mládeže; marginalizace; prevence kriminality; výchovné poradenství