Interiér a zařízení budov pro obchody a služby - Korpanec, Imrich (SNTL, 1978)
Autoři seznamují s požadavky na řešení interiérů, s druhy vnitřního zařízení, doporučenými prvky a sestavami pro zařízení prodejních a odbytových prostor, místností pro stravování a pro služby obyvatelstvu. Věnují pozornoststavebním úpravám interiérů, řešení povrchu, podlah, stěn a stropů.
S obr., fot. a tb. v textu
Obálka a vazba: Karel Lodr
3200 výt.
Keywords: interiéry; nábytek; zařízení společného stravování; prodejny; restaurace; vybavení; SLUŽBY; příručky