Interiér a zařízení budov pro obchody a služby - Korpanec, Imrich (Řada stavební literatury, 1978)
Autoři seznamují s požadavky na řešení interiérů, s druhy vnitřního zařízení, doporučenými prvky a sestavami pro zařízení prodejních a odbytových prostor, místností pro stravování a pro služby obyvatelstvu. Věnují pozornoststavebním úpravám interiérů, řešení povrchu, podlah, stěn a stropů.