English Lexicology : In Theory and Practice - Kvetko, Pavol (Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave, 2005)
Resumé ve slovenštině
Nad názvem uvedeno: Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave, Filozofická fakulta
Obsahuje anglicko-slovenský terminologický slovník
Keywords: angličtina; tvoření slov; mluvnice; učebnice