Board (HP Publishing, 1995)
Skateboarding, snowboarding, reportáže, rozhovory, aktuální informace z dané oblasti.
Rozsah a rozměry pro registraci: 52+4 s., 297/210
Keywords: skateboarding; snowboarding; časopisy