Fermentation and biochemical engineering handbook principles, process design, and equipment

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Vogel, Henry C.
Format: eBook
Language: English
Published: Westwood, New Jersey : Noyes Publications, 1997
Edition: Second ed.
Subjects:
ISBN: 0815514077
978-0-8155-1407-7
Physical Description: XXVII, 801 s. : il. ; 25 cm

Cover

Table of contents

LEADER 01205cam a2200325uu 4500
001 36301
003 CZ ZlUTB
005 20200613235251.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 970203s1997 xxu | eng d
020 |a 0815514077 
020 |a 978-0-8155-1407-7 
040 |a ETH-BIB  |b cze  |c ETH-BIB  |d ZLD002 
072 7 |a 66  |x Chemický průmysl. Chemická technologie  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 66.098:577.15  |2 MRF 
080 |a 66.0:577.1  |2 MRF 
245 1 0 |a Fermentation and biochemical engineering handbook  |h [elektronický zdroj] :  |b principles, process design, and equipment /  |c ed. by Henry C. Vogel and Celeste L. Todaro 
250 |a Second ed. 
260 |a Westwood, New Jersey :  |b Noyes Publications,  |c 1997 
300 |a XXVII, 801 s. :  |b il. ;  |c 25 cm 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a biochemické inženýrství  |7 ph305434  |2 czenas 
650 0 7 |a fermentace  |7 ph135618  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Vogel, Henry C. 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpFBEHPPD4/fermentation-biochemical  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER 
999 |c 36301  |d 36301