Anglicko český, česko-anglický chemicko-technologický slovník - Mindl, Jaromír, 1941-; Panchartek, Josef, 1932- (TZ-one, 2000)
Vytvořeno v hypertextovém a fulltextovém autorském nástroji pro elektronické publikování. Elektronický slovník obsahuje 95 000 anglicko-českých hesel s přepisem výslovnosti a 86 000 česko-anglických hesel
Keywords: angličtina; čeština; oborová terminologie; chemická technologie; dvojjazyčné překladové slovníky; CD-ROM