Anglicko český, česko-anglický chemicko-technologický slovník - Mindl, Jaromír, 1941-; Panchartek, Josef, 1932- (Profi lexicon : překladové slovníky, 2000)
Vytvořeno v hypertextovém a fulltextovém autorském nástroji pro elektronické publikování. Elektronický slovník obsahuje 95 000 anglicko-českých hesel s přepisem výslovnosti a 86 000 česko-anglických hesel