Podnikáme úspěšně s malou firmou - Staňková, Anna, 1951- (C.H. Beck, 2007)
Příručka systematicky přibližuje základní informace o úspěšném podnikání s malou firmou.
Keywords: malé a střední podnikání -- Česko; strategický marketing; podnikový management; small and medium-sized business -- Czechia; strategic marketing; industrial management; příručky; handbooks and manuals