Matematická analýza s programem Maple. 2., - Došlá, Zuzana, 1956-; Plch, Roman, 1964-; Sojka, Petr, 1963- (Masarykova univerzita v Brně, 2002)
Obsahuje data ve formátu PDF, video záznam a zápisníky v programu Maple
Keywords: Maple (software); matematická analýza; řady (matematika); CD-ROM