Matematická analýza s programem Maple. 1., - Došlá, Zuzana, 1956-; Plch, Roman, 1964-; Sojka, Petr, 1963- (Masarykova univerzita v Brně, 1999)
Obsahuje data v PDF formátu a zápisníky v programu Maple
Keywords: Maple (software); matematická analýza; diferenciální počet funkcí více proměnných; CD-ROM