Reprografický osmijazyčný slovník : [Česko-slovensko-německo-anglicko-rusko-bulhars ko-polsko-maďarský] - Čermín, Karel, 1915-2010 (SNTL, 1977)
Výkladový slovník přináší zhruba 300 hesel a je uspořádán abecedně podle substantiv českých názvů. Pro lepší použitelnost slovníku v zemích RVHP byl český výklad přeložen do ruštiny. Ostatní jazykové verze mají pouze abecední rejstříky podle substantiv názvů. Orientaci podle přívlastků umožňuje permutovaný rejstřík.
Osmijazyčné abecední rejstříky
Obálka a vazba: autor
1700 výt.
Keywords: reprografie; čeština; ruština; slovenština; němčina; polština; bulharština; maďarština; výkladové slovníky; jazykové slovníky