Znaky a pečeti jihomoravských měst a městeček - Štarha, Ivan, 1935-; Dřímal, Jaroslav, 1905-1975 (Blok, 1979)
Výklad o znacích a pečetích je uspořádán abecedně podle jednotlivých okresů. Zachycuje první zmínku o místě, údaje, kdy se stalo z místa město nebo městečko, a uvádí popis pečeti před vydáním znakového privilegia, popisznakového privilegia, pokud bylo vydáno, případně vývoj městského znaku.
Slovníček méně známých slov
Místní rejstřík
Zkr.
53 s. barev. obr. a fot. započteno v celkovém počtu stran
Frontispice
Keywords: heraldika; městské znaky; pečeti; Morava jižní (Česko); erby; monografie