Znaky a pečeti jihomoravských měst a městeček - Štarha, Ivan, 1935-; Dřímal, Jaroslav, 1905-1975 (Brno v minulosti a dnes, 1979)
Výklad o znacích a pečetích je uspořádán abecedně podle jednotlivých okresů. Zachycuje první zmínku o místě, údaje, kdy se stalo z místa město nebo městečko, a uvádí popis pečeti před vydáním znakového privilegia, popisznakového privilegia, pokud bylo vydáno, případně vývoj městského znaku.