Sluchová výchova u sluchově postižených dětí - Pulda, Miloš, 1921- (Masarykova univerzita, 1999)
Anglické resumé
300 výt.
Nad názvem uvedeno Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta
Keywords: řečové dovednosti; děti se sluchovým postižením -- výchova a vzdělávání; sluchové vnímání -- rozvoj; speech ability; deaf children -- education; auditory perception; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)