Wine science principles, practice, perception

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jackson, Ron S. (Author)
Format: eBook
Language: English
Published: San Diego, CA. : Elsevier, 2000
Edition: 2nd ed.
Subjects:
ISBN: 9780123790620
Physical Description: 1 online zdroj (xv, 645 s.) : il.

Cover

Table of contents

LEADER 01859cam a2200517u 4500
001 35270
003 CZ ZlUTB
005 20240911205634.0
006 m d
007 cr cn
008 011105s2000 xxka s 001 0 eng
020 |a 9780123790620 
040 |a WlAbNL  |b eng  |d ZLD002 
072 7 |a 663  |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663.2  |2 MRF 
080 |a 634.8  |2 MRF 
080 |a 663.2  |2 MRF 
080 |a 663.25  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
080 |a (0.034.2:08)  |2 MRF 
100 1 |a Jackson, Ron S.  |7 utb2012681167  |4 aut 
245 1 0 |a Wine science  |h [elektronický zdroj] :  |b principles, practice, perception /  |c Ron S. Jackson 
250 |a 2nd ed. 
260 |a San Diego, CA. :  |b Elsevier,  |c 2000 
300 |a 1 online zdroj (xv, 645 s.) :  |b il. 
500 |a Terminologický slovník 
504 |a Obsahuje bibliografie a rejstřík 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
533 |a Elektronická reprodukce 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a víno  |7 ph116687  |2 czenas 
650 0 7 |a vinohradnictví  |7 ph127107  |2 czenas 
650 0 7 |a vinařství  |7 ph116575  |2 czenas 
650 0 7 |a výroba vína  |7 ph292616  |2 czenas 
650 0 9 |a wine  |2 eczenas 
650 0 9 |a viticulture  |2 eczenas 
650 0 9 |a wine making  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://www.sciencedirect.com/science/book/9780123790620  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c ELSEVIER 
999 |c 35270  |d 35270 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ