|
|
|
|
LEADER |
01859cam a2200517u 4500 |
001 |
35270 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20240911205634.0 |
006 |
m d |
007 |
cr cn |
008 |
011105s2000 xxka s 001 0 eng |
020 |
|
|
|a 9780123790620
|
040 |
|
|
|a WlAbNL
|b eng
|d ZLD002
|
072 |
|
7 |
|a 663
|x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
|2 Konspekt
|9 19
|
080 |
|
|
|a 663.2
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 634.8
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 663.2
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 663.25
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (048.8)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (0.034.2:08)
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Jackson, Ron S.
|7 utb2012681167
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Wine science
|h [elektronický zdroj] :
|b principles, practice, perception /
|c Ron S. Jackson
|
250 |
|
|
|a 2nd ed.
|
260 |
|
|
|a San Diego, CA. :
|b Elsevier,
|c 2000
|
300 |
|
|
|a 1 online zdroj (xv, 645 s.) :
|b il.
|
500 |
|
|
|a Terminologický slovník
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografie a rejstřík
|
506 |
|
|
|a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity
|
533 |
|
|
|a Elektronická reprodukce
|
538 |
|
|
|a Způsob přístupu: WWW
|
650 |
0 |
7 |
|a víno
|7 ph116687
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a vinohradnictví
|7 ph127107
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a vinařství
|7 ph116575
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a výroba vína
|7 ph292616
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a wine
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a viticulture
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a wine making
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a monografie
|7 fd132842
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a elektronické knihy
|7 fd186907
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a monographs
|2 eczenas
|
655 |
|
9 |
|a electronic books
|2 eczenas
|
856 |
4 |
1 |
|u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://www.sciencedirect.com/science/book/9780123790620
|y Plný text
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|c EBOOK-TN
|c ELSEVIER
|
999 |
|
|
|c 35270
|d 35270
|
993 |
|
|
|x NEPOSILAT
|y EIZ
|