Technologie synthetických vláken - Stoy, Artur, 1906-2000 (Státní nakladatelství technické literatury, 1957)
Kapitoly o všeobecných základech technologie syntetických vláken, o vláknech polyamidových, polyesterových, akrylových, vinylových, o vláknech z polyuretanů aj.
2250 výt.
Věcný rejstřík
S fot. a grafy v textu
Keywords: textilní technologie; syntetická vlákna; kordy; učebnice vysokých škol