Mlékařství : (přednášky)

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zadražil, Karel, 1913-1981 (Author)
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : Česká zemědělská univerzita, Agronomická fakulta : ISV, 2002
Edition: Vyd. 1.
Series: Živočišná výroba (Česká zemědělská univerzita)
Subjects:
ISBN: 8086642151
Physical Description: 127 s. : il. ; 23 cm

Cover

Table of contents

LEADER 01729cam a2200421 a 4500
001 34491
003 CZ ZlUTB
005 20190826000445.0
007 tu
008 031111s2002 xr a e p 000 0 cze
020 |a 8086642151  |q (ISV :  |q brož.) 
040 |a BOA001  |b cze  |d OLA001  |d ABA001  |d ZLD002 
072 7 |a 637  |x Živočišné produkty  |2 Konspekt  |9 24 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 637.1/.3  |2 MRF 
080 |a 663/664-021.465  |2 MRF 
080 |a (075.8)  |2 MRF 
100 1 |a Zadražil, Karel,  |d 1913-1981  |7 jk01151884  |4 aut 
245 1 0 |a Mlékařství :  |b (přednášky) /  |c Karel Zadražil 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Česká zemědělská univerzita, Agronomická fakulta :  |b ISV,  |c 2002 
300 |a 127 s. :  |b il. ;  |c 23 cm 
490 1 |a Živočišná výroba 
500 |a 300 výt. 
504 |a Obsahuje bibliografii 
521 |a Určeno pro posluchače ČZU 
650 0 7 |a mlékařství  |7 ph135622  |2 czenas 
650 0 7 |a kvalita potravin  |7 ph135653  |2 czenas 
650 0 9 |a dairy  |2 eczenas 
650 0 9 |a food quality  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
655 9 |a textbooks (higher)  |2 eczenas 
830 0 |a Živočišná výroba (Česká zemědělská univerzita) 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK  |d 25 
999 |c 34491  |d 34491 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 63MLÉKAŘSTVÍ  |7 0  |8 BOOK  |9 79264  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 005  |d 2007-12-19  |o 63/MLÉKAŘSTVÍ  |p 420010110202  |r 2019-08-26  |v 150.00  |w 2019-08-26  |x N:nákup  |x 20100831  |y 01 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 63MLÉKAŘSTVÍ  |7 0  |8 BOOK  |9 79265  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 006  |d 2007-12-19  |l 26  |m 2  |o 63/MLÉKAŘSTVÍ  |p 420010110203  |r 2020-01-07  |s 2019-10-18  |v 150.00  |w 2019-08-26  |x N:nákup  |x 20100831  |y 04