|
|
|
|
| LEADER |
00000cam a2200000 a 4500 |
| 001 |
34491 |
| 003 |
CZ-ZlUTB |
| 005 |
20190826000445.0 |
| 007 |
tu |
| 008 |
031111s2002 xr a e p 000 0 cze |
| 020 |
|
|
|a 8086642151
|q (ISV :
|q brož.)
|
| 040 |
|
|
|a BOA001
|b cze
|d OLA001
|d ABA001
|d ZLD002
|
| 072 |
|
7 |
|a 637
|x Živočišné produkty
|2 Konspekt
|9 24
|
| 072 |
|
7 |
|a 37.016
|x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
|2 Konspekt
|9 22
|
| 080 |
|
|
|a 637.1/.3
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 663/664-021.465
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a (075.8)
|2 MRF
|
| 100 |
1 |
|
|a Zadražil, Karel,
|d 1913-1981
|7 jk01151884
|4 aut
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Mlékařství :
|b (přednášky) /
|c Karel Zadražil
|
| 250 |
|
|
|a Vyd. 1.
|
| 260 |
|
|
|a Praha :
|b Česká zemědělská univerzita, Agronomická fakulta :
|b ISV,
|c 2002
|
| 300 |
|
|
|a 127 s. :
|b il. ;
|c 23 cm
|
| 490 |
1 |
|
|a Živočišná výroba
|
| 500 |
|
|
|a 300 výt.
|
| 504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii
|
| 521 |
|
|
|a Určeno pro posluchače ČZU
|
| 650 |
0 |
7 |
|a mlékařství
|7 ph135622
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a kvalita potravin
|7 ph135653
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a dairy
|2 eczenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a food quality
|2 eczenas
|
| 655 |
|
7 |
|a učebnice vysokých škol
|7 fd133772
|2 czenas
|
| 655 |
|
9 |
|a textbooks (higher)
|2 eczenas
|
| 830 |
|
0 |
|a Živočišná výroba (Česká zemědělská univerzita)
|
| 910 |
|
|
|a ZLD002
|
| 952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 63MLÉKAŘSTVÍ
|7 0
|8 BOOK
|9 79264
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 005
|d 2007-12-19
|l 0
|o 63/MLÉKAŘSTVÍ
|p 420010110202
|r 2019-08-26 00:00:00
|v 150.00
|w 2019-08-26
|x N:nákup | 20100831
|y 01
|
| 952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 63MLÉKAŘSTVÍ
|7 0
|8 BOOK
|9 79265
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 006
|d 2007-12-19
|l 26
|m 2
|o 63/MLÉKAŘSTVÍ
|p 420010110203
|r 2020-01-07 00:00:00
|s 2019-10-18
|v 150.00
|w 2019-08-26
|x N:nákup | 20100831
|y 04
|
| 992 |
|
|
|a BK
|b SK
|d 25
|
| 999 |
|
|
|c 34491
|d 34491
|