Děti, hry a umění - Mišurcová, Věra, 1926-; Severová, Marie, 1924-1999 (ISV, 1997)
Obsahuje anglické resumé
Keywords: umění -- pedagogické aspekty; hry -- výchovné aspekty; psychologie dítěte; děti předškolního věku -- výchova; vývojová psychologie; děti -- duševní vývoj; studie; populárně-naučná publikace