Antropologické symposium V. : sborník příspěvků z "V.antropologického sympozia" Plzeň,30.června a 1.července 2006 - Budil, Ivo, 1933-2007; Zíková, Tereza, 1980- (Vydavatelství a nakladatelství Vlasty Králové, 2007)
Resumé v angličtině