Interakce sulfo-syntanů s kolagenem příloha kandidátské disertační práce - Vinklárek, Zdeněk (1987)
Svazek obsahuje publikované a k publikaci připravované články na téma sulfosyntanů převážně od autorské trojice Vinklárek-Vondruška-Kupec
Keywords: interakce; činění; chemické reakce; kolagen; sulfo-syntany; syntany; kandidátské disertace