Ruční obrábění dřeva : pomůcka pro pracovníky v truhlářství a v oborech zpracovávajících dřevo - Havránek, Karel (Práce, 1958)
Příručka pojednává o základní surovině - dřevu, o truhlářských výkresech, podrobně probírá technologii dřevozpracující a truhlářské výroby od volby materiálu až ke konečné úpravě hotových výrobků.
S fot. a il. v textu
Keywords: ruční obrábění; zpracování dřeva; dřevo