Interkulturní komunikace v řízení a podnikání : česko-německá - Nový, Ivan, 1956-; Schroll-Machl, Sylvia (Management Press, 2007)
Manažerské příručka shrnuje základní poznatky o zásadách komunikace v řízení a podnikání mezi pracovníky česko-německých týmů.