Problémové dítě a náhradní výchovná péče ve školských zařízeních - Janský, Pavel, 1957- (Gaudeamus, 2004)
Anglické resumé
Keywords: výchovně-vzdělávací zařízení; problémové děti; poruchy chování; dětská agresivita; etopedie; educational arrangements; problem children; behavioral disorders; aggressiveness in children; education of problem children; studie; studies