Evaluace sociálních programů - Smutek, Martin, 1977- (Gaudeamus, 2005)
Anglické resumé
Pod názvem: Katedra sociální práce a sociální politiky, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové
Keywords: evaluace; sociální politika; sociální práce; evaluation; social policy; social work; studie; studies