Nové předpisy pro hygienu veřejného stravování

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language: Czech
Published: Beroun : Newsletter, 2007
Edition: 3. vyd.
Subjects:
ISBN: 80-7350-050-7
Physical Description: 110 s. ; 23 cm

Cover

Table of contents

LEADER 01872cam a2200397 a 4500
001 33985
003 CZ ZlUTB
005 20190826000351.0
007 ta
008 040419s2007 xr e l 000 0 cze d
020 |z 80-7350-050-7  |q (brož.) 
040 |a OSA001  |b cze  |d ABA001  |d CBA001  |d ZLD002 
043 |a e-xr--- 
072 7 |a 351  |x Úkoly veřejné správy, správní opatření, legislativa  |2 Konspekt  |9 15 
080 |a 351.757  |2 MRF 
080 |a 613/614:640.4/.5  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (094.5)  |2 MRF 
080 |a (0.072)  |2 MRF 
245 0 0 |a Nové předpisy pro hygienu veřejného stravování 
250 |a 3. vyd. 
260 |a Beroun :  |b Newsletter,  |c 2007 
300 |a 110 s. ;  |c 23 cm 
504 |a Obsahuje bibliografické odkazy 
521 8 |a Praktická pomůcka pro majitele provozoven veřejného stravování a jejich zaměstnance 
504 |a Pravidla dle legislativy EU--Zákon o ochraně veřejného zdraví--Vyhláška č.137/2004Sb.,v novém znění--Nařízení EP a Rady(ES)č.178/2002--Nařízení EP a Rady (ES) č.852/2004--Nařízení Komise (ES) č.2073/2005--Systém HACCP v malých provozech--Kodex hygienických pravidel 
650 0 7 |a hygiena stravovacích služeb  |7 ph241632  |z Česko  |2 czenas 
650 0 7 |a veřejné stravování  |7 ph127084  |z Česko  |2 czenas 
650 0 7 |a veřejné zdraví  |7 ph135099  |z Česko  |2 czenas 
655 7 |a právní předpisy  |7 fd133151  |2 czenas 
655 7 |a komentáře  |7 fd132578  |2 czenas 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK  |d 7 
999 |c 33985  |d 33985 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 35NOVÉ  |7 0  |8 BOOK  |9 78239  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 030  |d 2007-11-05  |o 35/NOVÉ  |p 420010111442  |r 2019-08-26  |v 165.00  |w 2019-08-26  |x N:nákup  |x 20100831  |y 05 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 35NOVÉ  |7 0  |8 BOOK  |9 78240  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 006  |d 2007-11-05  |l 10  |m 4  |o 35/NOVÉ  |p 420010111441  |r 2022-05-04  |s 2022-04-21  |v 165.00  |w 2019-08-26  |x N:nákup  |x 20100831  |y 04