|
|
|
|
LEADER |
01872cam a2200397 a 4500 |
001 |
33985 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20190826000351.0 |
007 |
ta |
008 |
040419s2007 xr e l 000 0 cze d |
020 |
|
|
|z 80-7350-050-7
|q (brož.)
|
040 |
|
|
|a OSA001
|b cze
|d ABA001
|d CBA001
|d ZLD002
|
043 |
|
|
|a e-xr---
|
072 |
|
7 |
|a 351
|x Úkoly veřejné správy, správní opatření, legislativa
|2 Konspekt
|9 15
|
080 |
|
|
|a 351.757
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 613/614:640.4/.5
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (437.3)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (094.5)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (0.072)
|2 MRF
|
245 |
0 |
0 |
|a Nové předpisy pro hygienu veřejného stravování
|
250 |
|
|
|a 3. vyd.
|
260 |
|
|
|a Beroun :
|b Newsletter,
|c 2007
|
300 |
|
|
|a 110 s. ;
|c 23 cm
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografické odkazy
|
521 |
8 |
|
|a Praktická pomůcka pro majitele provozoven veřejného stravování a jejich zaměstnance
|
504 |
|
|
|a Pravidla dle legislativy EU--Zákon o ochraně veřejného zdraví--Vyhláška č.137/2004Sb.,v novém znění--Nařízení EP a Rady(ES)č.178/2002--Nařízení EP a Rady (ES) č.852/2004--Nařízení Komise (ES) č.2073/2005--Systém HACCP v malých provozech--Kodex hygienických pravidel
|
650 |
0 |
7 |
|a hygiena stravovacích služeb
|7 ph241632
|z Česko
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a veřejné stravování
|7 ph127084
|z Česko
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a veřejné zdraví
|7 ph135099
|z Česko
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a právní předpisy
|7 fd133151
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a komentáře
|7 fd132578
|2 czenas
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|d 7
|
999 |
|
|
|c 33985
|d 33985
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 35NOVÉ
|7 0
|8 BOOK
|9 78239
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 030
|d 2007-11-05
|o 35/NOVÉ
|p 420010111442
|r 2019-08-26
|v 165.00
|w 2019-08-26
|x N:nákup
|x 20100831
|y 05
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 35NOVÉ
|7 0
|8 BOOK
|9 78240
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 006
|d 2007-11-05
|l 10
|m 4
|o 35/NOVÉ
|p 420010111441
|r 2022-05-04
|s 2022-04-21
|v 165.00
|w 2019-08-26
|x N:nákup
|x 20100831
|y 04
|