Nové předpisy pro hygienu veřejného stravování
Saved in:
| Format | Book |
|---|---|
| Language | Czech |
| Published |
Beroun :
Newsletter,
2007
|
| Edition | 3. vyd. |
| Subjects | |
| ISBN | 80-7350-050-7 |
| Physical Description | 110 s. ; 23 cm |
| Audience: | Praktická pomůcka pro majitele provozoven veřejného stravování a jejich zaměstnance |
|---|---|
| Bibliography: | Obsahuje bibliografické odkazy Pravidla dle legislativy EU--Zákon o ochraně veřejného zdraví--Vyhláška č.137/2004Sb.,v novém znění--Nařízení EP a Rady(ES)č.178/2002--Nařízení EP a Rady (ES) č.852/2004--Nařízení Komise (ES) č.2073/2005--Systém HACCP v malých provozech--Kodex hygienických pravidel |
| ISBN: | 80-7350-050-7 |
| Physical Description: | 110 s. ; 23 cm |