Embryologie : učebnice pro studenty lékařství a oborů všeobecná sestra a porodní asistentka - Vacek, Zdeněk, 1923- (Grada, 2006)
Učebnice se zabývá vývojem lidského jedince v prenatálním období. Určeno pro studenty lékařských fakult a porodní asistentky.
V pub. použito logo Avicenum
Dotisk 2010, 2013
Keywords: embryologie člověka; fetální medicína; human embryology; fetal medicine; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)