Embryologie : učebnice pro studenty lékařství a oborů všeobecná sestra a porodní asistentka - Vacek, Zdeněk, 1923- (Grada, 2006)
Učebnice se zabývá vývojem lidského jedince v prenatálním období. Určeno pro studenty lékařských fakult a porodní asistentky.