Acta Universitatis Carolinae. (Universita Karlova, 1984)
Spisy Univerzity Karlovy - filologie.
Jednotlivé sv. mají ISBN
Keywords: lingvistika; čeština; teorie překladu; překladatelská činnost; filologie; germanistika; slavistika; sborníky; vědecké časopisy