Lidské zdroje : procesy, struktury a dokumenty : referenční příručka - Bakoš, Eduard, 1981-; Binek, Jan, 1981-; Póč, David, 1979- (Vydavatelství a nakladatelství Aleš Čeněk, 2006)
Resumé na obálce a odkazové podtitulky v angličtině
Nad názvem: Masarykova univerzita, Ekonomicko-správní fakulta
Keywords: lidský kapitál -- Česko; lidský kapitál -- země Evropské unie; právní dokumenty -- Česko; právní dokumenty -- země Evropské unie; human capital -- Czechia; human capital -- European Union countries; legal documents -- Czechia; legal documents -- European Union countries; příručky; prameny; handbooks, manuals, etc; sources