Lidské zdroje : procesy, struktury a dokumenty : referenční příručka - Bakoš, Eduard, 1981-; Binek, Jan, 1981-; Póč, David, 1979- (Vydavatelství a nakladatelství Aleš Čeněk, 2006)
Resumé na obálce a odkazové podtitulky v angličtině