Mezinárodní marketingový management : [globalizace a světové trhy, marketingové plánování a controlling, potenciál a lidské zdroje] - Berndt, Ralph, 1947-; Fantapié Altobelli, Claudia; Sander, Matthias (Computer Press, 2007)
Příručka shrnuje základní informace o jednotlivých oborech mezinárodního marketingového managementu v éře globalizace.
Přeloženo z němčiny
Obsahuje rejstřík
Keywords: marketingový management; mezinárodní marketing; marketing management; export marketing; příručky; handbooks and manuals